高中 | 个人情况 题目答案及解析

稿件来源:高途

高中 | 个人情况题目答案及解析如下,仅供参考!

语言知识运用

篇章阅读

篇章话题

个人情况

We will support you to be at your best at work, helping you to pursue your full potential.

Our combination of world-class benefits combine pay, progression, and career development, designed to be inclusive and appealing, no matter where you are in your career. We also offer useful discounts to reduce everyday household costs as well as bigger budget items or treats. What we offer is different in our nearly 50 different office locations around the world, but our U.K. benefits are listed below.

If you are interested in a vacancy elsewhere in the world, please ask our recruitment specialists, whose names can be found on our job adverts for details of the benefits in your location.

U.K. Benefits

Key benefits

•28 days paid holiday

•A contributory pension matched up to 9%

•Life cover

•Long-term sick cover

Help with everyday costs

•Generously subsidised on-site catering

•Free on-site gym and wellbeing centre

•Discounted fees to use at the University of Cambridge Sport Centre and a number of other local gyms

•Discount portal and cashback at more than 2, 500 retailers

Family friendly

•Hybrid and flexible working

•Wellbeing programme and employee assistance programme offering 24 / 7 support and advice for you and your family

•Access to workplace nurseries and enhanced family leave from day one Planet friendly

•Pedal / electric bicycle pool for colleagues to use during office hours (central Cambridge only)

•Cycle to work scheme, allowing you to buy a bike or equipment with nearly 50% off

•Green travel loan and season ticket discounts

•Low emissions car hire purchase scheme through salary exchange

Supportive

•Financial, physical and mental wellbeing support for you and your family

•Competitive private healthcare plans for you and at a discounted rate for your family

•Continuous professional development, from short courses to industry certifications and qualifications

•Clear career paths linked to pay progression

Which of the following statements is true?

["

If an applicant wishes to apply for a job vacancy in our U.K. office, he or she should first consult our recruitment specialist.

","

Our employees in the U.K. office will be entitled to a discount when using several local gyms and sports centres.

","

Employees are less likely to be distracted by concerns regarding the caring and well-being of their children.

","

Our employees will have round-the-clock access not only to pedal / electrical bicycles but also to low emission vehicles.

"]
[["C"]]

判断正误题。根据Family friendly中的 “•Wellbeing programme and employee assistance programme offering 24 / 7 support and advice for youyou’re your family •Access to workplace nurseries and enhanced family leave from day one Planet friendly (•福利计划和员工援助计划,为您和您的家人提供全天候支持和建议•从第一天起就可以使用工作场所托儿所,并增加家庭假。)” 可知员工不太可能因为关心孩子的照顾和幸福而分心。故选C。

Which of the following can best describe U.K. benefits?

["

Friendly, exclusive, generous.

","

Supportive, rewarding, comprehensive.

","

Diverse, attractive, demanding.

","

Caring, conventional, growth-oriented.

"]
[["B"]]

细节理解题。根据 “U.K. Benefits” 中的各种福利的描述,如工作支持、家庭友好、环保、健康支持等方面,可以看出福利是支持性的、有益的和全面的。故选B。

This article is mainly intended to                 .

["

explain why employees need support and benefits at in their work

","

introduce how family-friendly and planet-friendly the U.K. Benefits are

","

describe the specific features of the U.K. benefits and how they operate

","

inform those interested in order to attract prospective employees

"]
[["D"]]

目的意图题。根据第一段 “Our combination of world-class benefits combine pay, progression, and career development, designed to be inclusive and appealing, no matter where you are in your career. We also offer useful discounts to reduce everyday household costs as well as bigger budget items or treats. What we offer is different in our nearly 50 different office locations around the world, but our UK benefits are listed below. (我们将世界级的福利结合在一起,包括薪酬、晋升和职业发展,无论您处于职业生涯的哪个阶段,我们的设计都是包容和有吸引力的。我们还提供有用的折扣,以减少日常家庭开支以及较大的预算项目或款待。我们在全球近50个不同的办事处提供的服务各不相同,但我们在英国的福利如下。)” 以及下文的英国福利可知文章主要介绍了公司提供的福利,包括薪酬、晋升和职业发展,重点描述了英国办公室的福利特色内容,目的是为了吸引潜在的员工。故选D。

高中 | 个人情况题目答案及解析(完整版)

去刷题
今日推荐